Contact us!

Address:

Aleea Sevis, Bl.4, Sc.B, Ap 22, parter ( interfon :22 )

tel.: +40 747 405.886

+40 (0722) 305.624

Fax : (004) 369.814.508

e-mail: ludosanadi@yahoo.com sau office@achsibiu.ro

Eliberarea de adeverinte privind inregistrarea cainilor agresivi/periculosi
There are no translations available.

Pentru evaluarea si inregistrarea cainilor periculosi este necesara prezentarea cainilor in discutie de catre proprietar/detinator in incinta Cabinetului veterinar SKY VET din Sibiu, str. Constitutiei nr.7, in zilele de marti, intre orele 14:30-15:30, pe baza programarii telefonice prealabile la numarul 0747.405.886 si a urmatoarelor documente:

1. carte identitate proprietar/detinator (original si copie)

2. carnet de sanatate caine (original si copie pagina ce contine datele de identificare)

3. certificat de origine caine, daca exista (original si copie)

4. cerere de evluare si inregistrare, completata si semnata de catre proprietar/detinator, al carui formular este disponibil AICI.

Identificarea si evaluarea cainilor agresivi/periculosi se va realiza numai de catre reprezentantul Asociatiei Chinologice a Judetului Sibiu, care va elibera apoi adeverinta de incadrare in categoria cainilor periculosi prevazuta de OUG nr.55/2002.

Pentru membrii A.Ch.Sibiu, tariful serviciilor de identificare, evaluare, incadrare si eliberare adeverinta este in valoare de 90 lei, iar pentru nemembri, tariful serviciilor de identificare, evaluare, incadrare si eliberare adeverinta este in valoare de 280 lei.

Pentru evaluarea si inregistrarea cainilor periculosi este necesara prezentarea cainilor in discutie de catre proprietar/detinator in incinta Cabinetului veterinar SKY VET din Sibiu, str. Constitutiei nr.7, in zilele de marti, intre orele 14:30-15:30, pe baza programarii telefonice prealabile la numarul 0747.405.886 si a urmatoarelor documente:
1. carte identitate proprietar/detinator (original si copie)
2. carnet de sanatate caine (original si copie pagina ce contine datele de identificare)
3. certificat de origine caine, daca exista (original si copie)
4. cerere de evluare si inregistrare, completata si semnata de catre proprietar/detinator, al carui formular este disponibil AICI.
Identificarea si evaluarea cainilor agresivi/periculosi se va realiza numai de catre reprezentantul Asociatiei Chinologice a Judetului Sibiu, care va elibera apoi adeverinta de incadrare in categoria cainilor periculosi prevazuta de OUG nr.55/2002.
Pentru membrii A.Ch.Sibiu, tariful serviciilor de identificare, evaluare, incadrare si eliberare adeverinta este in valoare de 90 lei, iar pentru nemembri, tariful serviciilor de identificare, evaluare, incadrare si eliberare adeverinta este in valoare de 280 lei.